Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколаБојчовски 02977729.04.2008
2ДарјанЗлатески 02797115.01.2008
3ЗвонкоХристоманов 02797230.08.2008
4НиколаМаџаров 02978012.01.2008
5ПанчеМитров 02797009.08.2008
6МаркоВасилев 02797310.07.2008
7ВасилијКрстевски 02969527.05.2008
8БорисДавчев 02969607.08.2008
9ПетарМилановиќ 02969728.09.2008
10МартинМудинов 02977914.02.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ