Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТрајчеТомов 02960702.09.2004
2АлександарБараковски 02925307.09.2005
3КирилАнгелов 02763420.08.2004
4МилеМанзаклиев 02652714.12.2004
5ДамјанЗимбаков * Ролинг 0802889014.10.2005
6ДраганАлексиќ 02889205.05.2005
7ДушанАхтаров 02472310.12.2004
8ДавидДончевски 02889316.04.2005
9ДимитарЗетов 02763518.01.2006
10СтолеНиколов 02652601.03.2005
11СтефанИванчев 02763311.12.2005
12МартинМанчев 02924923.09.2005
13МатејКузманов 02517222.03.2004
14НаумТасев 02925101.10.2005
15СтефанМирчовски 02925425.06.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗлаткоЗетовСлужбен претставник
2ДушанМакенаџиевПомошник тренер
3ИлијаХристовТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ