Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојДимитриев 02888923.07.2000
2АлександарШајкаров 02888819.10.1994
3ДраганАбрашев 02889116.05.2000
4МилеЃорѓиев 02763708.01.2002
5БојанСтојаноски 02894428.12.1996
6ЉупчоМелов 02889426.10.2000
7ДамјанЗимбаков * Ролинг 0802889014.10.2005
8ДраганАлексиќ 02889205.05.2005
9ДушанАхтаров 02472310.12.2004
10ДавидДончевски 02889316.04.2005
11ДимитарЗетов 02763518.01.2006
12АтанасКостадинов * Ролинг 0802891931.10.2002
13АдрианНаумоски * МЗТ Скопје Уни Банка02879609.04.2001
14ДавидТрпески * Навико Академија ФМП02877602.02.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МиланГудевЛекар
2ЗлаткоЗетовТренер
3ДушанМакенаџиевПомошник тренер
4МихаилПападопоулосСлужбен претставник
5ИлијаХристовПомошник тренер
6АтанасЦикарскиТехнички раководител
7ГеоргиЦонкиновскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ