Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарШајкаров 02767619.10.1994
2ДраганАбрашев 02790216.05.2000
3МилеЃорѓиев 02763708.01.2002
4ДушанМакенаџиев 02763624.12.1994
5ЉупчоМелов 02780926.10.2000
6КирилАнгелов 02763420.08.2004
7ИванУгринов 02770901.09.2000
8ДушанАхтаров 02472310.12.2004
9ВасилТасев 02652010.11.2003
10ВлаткоВучков 02652517.03.2003
11ДимитарЗетов 02763518.01.2006
12МартинГеоргиев 02652114.06.2003
13РадивојДрвошански 02677907.01.2005
14ВасилТомов 02653114.04.2004
15БлагојДимитриев * Еуро Никел 2005 ад02748623.07.2000
16БорјанСтојановски * МЗТ Скопје Уни Банка02747421.12.2000
17МихаилНаумоски * МЗТ Скопје Уни Банка02785708.06.2003
18АдрианНаумоски * Вардар02789209.04.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МиланГудевЛекар
2ЗлаткоЗетовТренер
3НиколаМитровСлужбен претставник
4ПетарНастевСлужбен претставник
5БорисПалазовСлужбен претставник
6АтанасЦикарскиТехнички раководител
7ГеоргиЦонкиновскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ