Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојДимитриев * Еуро Никел 2005 ад02748623.07.2000
2БорјанСтојановски * МЗТ Скопје Уни Банка02747421.12.2000
3МихаилНаумоски * МЗТ Скопје Уни Банка02785708.06.2003
4АдрианНаумоски * Вардар02789209.04.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ