Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

ТФТ Скопје

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарКостоски 02862105.03.1988
2ИванНаумоски 02882723.10.1985
3ВикторТашовски 02848122.11.2001
4МаркоНиколовски * Спарта02893629.06.2003
5МаркоАргировски 02754804.05.1998
6ВикторМатевски 02882828.09.1998
7ИванСапунџиев 02848013.05.1995
8АндрејМаслинко 02847920.05.1997
9СтрахилНиколов 02754917.07.2000
10ЕдисНури 02847813.08.1982

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Амир СдикСмит02859016.09.1997
2ЛандриусХортон02858931.07.1998
3Травон МарселБроадвеј02859202.12.1997
4Авелон ЛукЏон02874612.04.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколаВелевПомошник тренер
2КостаКасаповЛекар
3ФилипРусевскиТехнички раководител
4БороСмилковскиТренер
5МатејСпировскиСлужбен претставник
6МарјанУгриновскиПомошник тренер
7ДимитарШавкуловскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ