Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

ТФТ Скопје

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколајФилипов 02954222.05.2006
2ПетарНиколовски 02842230.11.2006
3БорјанПалчевски 02885216.01.2006
4ДаријанТушевски 02945914.12.2006
5МатејМинчевски 02842616.11.2006
6ПетарМинчевски 02842516.11.2006
7ИванРистески 02596006.02.2006
8ТеодорИлиевски 02596628.11.2006
9ГабриелПетровски 02596129.04.2006
10ВикторМаноилов 02596319.09.2006
11ЈованБлажевски 02954013.01.2006
12НемањаЛабудовиќ 02841818.04.2006
13ОгненМакалоски 02842005.10.2006
14ИанФифа 02842316.12.2007
15ДавидМилошоски 02842402.10.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КостаКасаповЛекар
2ИванРистовскиТренер
3БороСмилковскиПомошник тренер
4МатејСпировскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ