Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

ТФТ Скопје

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарАтанасовски 02871205.09.2004
2ЛеонидТрајковски 02884717.11.2004
3МихаилСтојанов 02842119.11.2004
4СтефанМиндошев 02871029.09.2004
5ОгненСтаноевски 02870610.10.2004
6ДамјанАврамовски 02870914.11.2004
7ФилипАдамовски 02596707.09.2005
8КристијанОрданоски 02842721.05.2004
9ИванТабаковски 02870814.03.2004
10ЛеонардоЗмајшек 02870525.06.2004
11АлександарЗаневски 02812006.07.2004
12СтефанРистески 02871124.12.2005
13МаркоКоцев 02595517.04.2005
14МатејТрпевски 02841918.03.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БојанАндевТренер
2НиколаГеоргиевскиПомошник тренер
3КостаКасаповЛекар
4БороСмилковскиПомошник тренер
5МатејСпировскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ