Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

ТФТ Скопје

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ФилипАдамовски 02596707.09.2005
2ДаркоТрајанов 02595804.07.2005
3ИванРистески 02596006.02.2006
4ТеодорИлиевски 02596628.11.2006
5ГабриелПетровски 02596129.04.2006
6ПавелКаевски 02595626.05.2005
7МихаилИванов 02595713.06.2005
8ВикторМаноилов 02596319.09.2006
9МаркоКоцев 02595517.04.2005
10АндрејБорозанов 02818817.01.2005
11Стефан НемањаМарковиќ 02818628.01.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ