Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

ТФТ Скопје

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоНиколовски 02811829.06.2003
2МаркоАлексиќ 02811926.06.2003
3НиколаСтојменовски 02595418.07.2003
4ХристијанХаџи Ангелковски 02811011.03.2003
5ФилипАдамовски 02596707.09.2005
6ЛеонидДимитров 02794504.01.2004
7АлександарЗаневски 02812006.07.2004
8ДаркоТрајанов 02595804.07.2005
9ГабриелПетровски 02596129.04.2006
10ВикторМаноилов 02596319.09.2006
11МаркоКоцев 02595517.04.2005
12ЛукаТрендафиловиќ 02794428.08.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БојанАндевТехнички раководител
2НиколаГеоргиевскиТренер
3БороСмилковскиПомошник тренер
4МатејСпировскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ