Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Тетекс ТТК

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихаелЦеновски 02624015.11.1993
2СлавишаЈаневски 02769113.04.1990
3БранкоЈанески 02888119.03.1987
4ВладимирКостовски 02333610.11.1985
5МаркоЗафировски 02623720.09.2001
6КрстеВапски 02768915.08.1993
7АцкоРафајловски 02353605.02.1992
8НиколаРистовски 02334023.10.1990
9АлександарЃорчевски 02623927.08.1988
10НинославЈосифоски 02495514.01.2000
11ДејанТрпчевски 02781828.06.2000
12МариоШуменковски 02788716.11.2002
13МартинКрстевски 02781920.11.2002
14СтефанТеофиловски 02623804.10.2001
15ЉубомирМисовски 02888028.03.2003
16ИлинТрпчевски 02768804.08.2002
17ЛорианЛазами 02966608.07.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимитријеВуческиТренер
2СлавчоМарковскиТехнички раководител
3ИвицаПејовскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ