Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Запад

Тетекс ТТК

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихаелЦеновски 02624015.11.1993
2СлавишаЈаневски 02769113.04.1990
3ВладимирКостовски 02333610.11.1985
4МаркоЗафировски 02623720.09.2001
5КрстеВапски 02768915.08.1993
6АцкоРафајловски 02353605.02.1992
7МевланЈонузи 02333418.04.1998
8ПредрагСтерјоски 02623605.01.2003
9НиколаРистовски 02334023.10.1990
10АлександарЃорчевски 02623927.08.1988
11НинославЈосифоски 02495514.01.2000
12ДејанТрпчевски 02781828.06.2000
13МариоШуменковски 02788716.11.2002
14МартинКрстевски 02781920.11.2002
15СтефанТеофиловски 02623804.10.2001
16ЉубомирМисовски 02495628.03.2003
17НиколаТомиќ 02630423.02.1987
18ИлинТрпчевски 02768804.08.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимитријеВуческиТренер
2СрѓанДимитриевскиЛекар
3СлавчоМарковскиТехнички раководител
4ИвицаПејовскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ