Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Тетова Булс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЌеремМемеди 02914915.07.2000
2ЗејдШабани 02914704.01.2002
3БеррАбди 02800224.09.2006
4ЕртугрулИслами 02627618.10.2004
5ОмерСулејмани 02801006.08.2006
6АлбанАбдији 02628413.07.2004
7РонДумани 02628531.05.2004
8ЈонБеџети 02628608.06.2005
9ЕугентАрифи 02800022.10.2004
10МертМуртезан 02801423.01.2005
11АјдимБејтула 02800326.01.2005
12БесартМухидини 02914620.11.1992
13СемирАбдији 02914822.12.1986
14КренарХусеини 02915004.09.1996
15КемалАбдији 02915117.10.2004
16БурханРамадани 02915208.10.1999
17ЛукаСерафимоски * МЗТ Скопје Аеродром ад02891318.04.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АбусБакиуФизиотерапевт
2БесартМухидиниТренер
3АлбионОсманиСлужбен претставник
4КасамФератиЛекар
5КренарХусеиниТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ