Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Тетова Булс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БеррАбди 02800224.09.2006
2ОмерСулејмани 02801006.08.2006
3ЕдинРеџепи 02628921.05.2008
4ЕдинХалили 02628801.07.2008
5СемихГафур 02914327.12.2007
6ДонатАлиу 02914111.02.2007
7МеликРеџепи 02914528.02.2007
8ГентЛимани 02800821.10.2006
9ЕнсарБиљали 02800901.08.2006
10АртБеџети 02801713.01.2009
11ЈусуфЗибери 02914231.07.2006
12БојкенБајрами 02914419.04.2007
13АндиИсаку 02975223.02.2007
14ДринСалихи 02975303.06.2007
15ДренСалихи 02975403.06.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АбусБакиуФизиотерапевт
2БесартМухидиниТренер
3АлбионОсманиСлужбен претставник
4КасамФератиЛекар
5КренарХусеиниТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ