Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Тетова Булс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НартаФерати 02803117.04.2008
2ЈонаХасани 02803214.09.2005
3ЕнеаСинани 02803311.07.2009
4НидаЕмини 02803414.06.2007
5ЕрлаИдризи 02803510.01.2010
6СенаБиљали 02803620.03.2008
7ЛинаЕмини 02803719.08.2006
8ЕлсаЕјупи 02803809.04.2008
9УлзаИљјази 02803904.03.2005
10АлидаСулејмани 02804018.03.2006
11НаринаЗибери 02804123.04.2006
12ОлаАбдулахи 02804206.05.2007
13ФјолаОсмани 02804320.12.2006
14ДебораСабрији 02804417.01.2008
15АлминаМустафи 02827015.07.2006
16ЕлсаИбраими 02826911.11.2006
17НазЈонузи 02829430.07.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МевланЈонузиТехнички раководител
2БекимАбдиСлужбен претставник
3АбусБакиуФизиотерапевт
4ИсанЕминиФизиотерапевт
5БесартМухидиниТренер
6АлбионОсманиСлужбен претставник
7АгимРеџепиТренер
8ЕртанРустемиЛекар
9КренарХусеиниТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ