Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Тетова Булс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕнеаСинани 02803311.07.2009
2НидаЕмини 02943214.06.2007
3СенаБиљали 02803620.03.2008
4ЛинаЕмини 02803719.08.2006
5АлидаСулејмани 02804018.03.2006
6НдринаЗибери 02804123.04.2006
7ОлаАбдулахи 02943106.05.2007
8ФјолаОсмани 02804320.12.2006
9ДебораСабрији 02804417.01.2008
10ЕринаТаири 02974201.02.2008
11АлминаМустафи 02827015.07.2006
12ЕљаАрифи 02953002.01.2009
13АмелаАљити 02953120.02.2008
14ЕлизаАлији 02974128.02.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АбусБакиуФизиотерапевт
2БесартМухидиниТренер
3АлбионОсманиСлужбен претставник
4КасамФератиЛекар
5КренарХусеиниТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ