Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Тетова Булс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЌипреСерафимоски 02980203.11.2000
2ЌеремМемеди 02914915.07.2000
3ЗејдШабани 02914704.01.2002
4БеррАбди 02800224.09.2006
5ЕртугрулИслами 02627618.10.2004
6ОмерСулејмани 02801006.08.2006
7АлбанАбдији 02628413.07.2004
8РонДумани 02628531.05.2004
9ЈонБеџети 02628608.06.2005
10ЕугентАрифи 02800022.10.2004
11МертМуртезан 02801423.01.2005
12АјдимБејтула 02800326.01.2005
13БесартМухидини 02914620.11.1992
14СемирАбдији 02914822.12.1986
15КренарХусеини 02915004.09.1996
16КемалАбдији 02915117.10.2004
17БурханРамадани 02915208.10.1999
18ЛукаСерафимоски * МЗТ Скопје Аеродром ад02891318.04.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АбусБакиуФизиотерапевт
2БесартМухидиниТренер
3АлбионОсманиСлужбен претставник
4КасамФератиЛекар
5КренарХусеиниТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ