Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Тетова Булс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БердАбди 02800224.09.2006
2СкендерЕјупи 02801119.07.2006
3АмирМахмуди 02627805.04.2005
4ОмерСулејмани 02801006.08.2006
5МухамедГанија 02827130.04.2006
6ЈонБеџети 02628608.06.2005
7СемихТафур 02800427.12.2007
8ДонатАлиу 02800511.02.2007
9БоикенБајрами 02800619.04.2007
10МеликРеџепи 02800728.02.2007
11ГентЛимани 02800821.10.2006
12ЕнсарБиљали 02800901.08.2006
13МустафаМемедали 02801302.04.2005
14МертМуртезан 02801423.01.2005
15АјдимБејтула 02800326.01.2005
16ЛеонБеџети 02800114.11.2006
17БератСаиди 02801229.01.2005
18ОлтРеџепи 02828522.06.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МевланЈонузиТехнички раководител
2БекимАбдиСлужбен претставник
3АбусБакиуФизиотерапевт
4ИсанЕминиФизиотерапевт
5БесартМухидиниТренер
6АлбионОсманиСлужбен претставник
7АгимРеџепиТренер
8ЕртанРустемиЛекар
9КренарХусеиниТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ