Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Тим Арена

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БонитаНиковска 02803023.09.2005
2Делфина МаријаТодосиев 02802831.05.2006
3Срна МаријаТодосиев 02802931.05.2006
4ХристинаРистова 02729907.01.2005
5ПатрицијаЈанковска 02729028.11.2005
6ИваДојчинова 02729131.07.2006
7ЕмануелаЈусин Величковска 02729205.11.2006
8МатејаМитева 02729312.08.2005
9АнѓелаЈанева 02729406.11.2006
10АнаИветиќ 02729828.09.2007
11НевенчеВасилева 02730016.05.2005
12СтефанијаАшкилова 02896717.03.2003
13СнежанаГеоргиева 02896805.09.1989
14ЕлизабетаДимова 02896908.03.1984
15ДаниелаКрнчески 02897008.05.1981
16ГабриелаАлексова 02897124.06.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчеАшкиловТехнички раководител
2МајаАшкиловаПомошник тренер
3МаријаГоговаСлужбен претставник
4ПетреПетковскиТренер
5СашоФиловТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ