Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Тим Арена

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефаниПавлова 02941901.02.2008
2ИваКолева 02941827.01.2009
3БојанаЈорданова 02952919.12.2009
4ИсидораМитева 02968031.08.2011
5СтефанијаКожухарева 02968114.02.2011
6ДаријаСерафимов 02968201.07.2009
7АндреаИветиќ 02968322.11.2009
8ДеницијаДејанов 02968405.05.2009
9ДораМилева 02968528.12.2010
10ТеодораНасева 02968623.04.2009
11МилаТосева 02968725.07.2009
12ЛинаИлиевска 02968821.02.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчеАшкиловТехнички раководител
2МајаАшкиловаТренер
3МаријаГоговаСлужбен претставник
4ПетреПетковскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ