Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Тим Арена

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БонитаНиковска 02803023.09.2005
2Делфина МаријаТодосиев 02802831.05.2006
3Срна МаријаТодосиев 02802931.05.2006
4ХристинаРистова 02729907.01.2005
5АнтонијаАндоновски 02728928.05.2005
6ПатрицијаЈанковска 02729028.11.2005
7ИваДојчинова 02729131.07.2006
8ЕмануелаЈусин Величковска 02729205.11.2006
9МатејаМитева 02729312.08.2005
10АнѓелаЈанева 02729406.11.2006
11ДраганаСаздова 02729502.02.2006
12МиленаДимитрова 02729609.08.2006
13ЕленаЏамбазова 02729709.05.2007
14АнаИветиќ 02729828.09.2007
15НевенчеВасилева 02730016.05.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчеАшкиловТехнички раководител
2МајаАшкиловаСлужбен претставник
3МаријаГоговаСлужбен претставник
4ПетреПетковскиТренер
5ИгорТодосиевЛекар
6СашоФиловСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ