Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Тим Арена

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Делфина МаријаТодосиев 02802831.05.2006
2Срна МаријаТодосиев 02802931.05.2006
3ИваДојчинова 02729131.07.2006
4ЕмануелаЈусин Величковска 02729205.11.2006
5АнѓелаЈанева 02729406.11.2006
6ДраганаСаздова 02729502.02.2006
7ЕленаЏамбазова 02729709.05.2007
8АнаИветиќ 02729828.09.2007
9ЕкатеринаИванова 02942029.08.2007
10СтефаниПавлова 02941901.02.2008
11ИваКолева 02941827.01.2009
12БојанаЈорданова 02952919.12.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчеАшкиловТехнички раководител
2МајаАшкиловаПомошник тренер
3МајаГоговаСлужбен претставник
4ПетреПетковскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ