Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Плеј Аут

Трокал

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛилеМиткова 02166303.06.2004
2КатеринаСтепанова 02352315.12.2004
3АнастасијаТодорова 02352216.02.2005
4ЉубицаБошкова 02351929.03.2005
5ВиолетаНиколова 02492023.01.2006
6МаријаКоцева 02492121.09.2004
7ЛаураЈовановска 02491926.09.2005
8ЕленаАтанасова 02491826.01.2005
9МаријаКерова 02491607.06.2005
10АлександраЕленова 02820624.03.2006
11СпасијаДинева 02641115.04.2006
12МаријаСтојкова 02655123.08.2006
13ДраганаСтепанова 02677302.11.2006
14ЈованаКолева 02683706.12.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СашкоАтанасовПомошник тренер
2НиколаЗлатевТренер
3РистоКамчевСлужбен претставник
4МетодијКаровскиПомошник тренер
5МирославНерковЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ