Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Трокал

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнастасијаТодорова 02352216.02.2005
2ЉубицаБошкова 02351929.03.2005
3ВиолетаНиколова 02492023.01.2006
4ЛаураЈовановска 02491926.09.2005
5ЕленаАтанасова 02491826.01.2005
6МаријаКерова 02491607.06.2005
7ДијанаМишева 02641221.01.2006
8СпасијаДинева 02641115.04.2006
9МаријаСтојкова 02655123.08.2006
10ДраганаСтепанова 02677302.11.2006
11БранкицаМегленова 02677717.03.2008
12НиколинкаГлигорова 02677123.03.2006
13ЈованаКолева 02683706.12.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ