Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Трокал

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВиолетаНиколова 02492023.01.2006
2АлександраЕленова 02820624.03.2006
3ДијанаМишева 02641221.01.2006
4СпасијаДинева 02641115.04.2006
5МаријаСтојкова 02655123.08.2006
6ЛанаПендева 02677518.01.2007
7ЈанаДимкова 02677424.06.2007
8ДраганаСтепанова 02677302.11.2006
9БранкицаМегленова 02677717.03.2008
10НиколинкаГлигорова 02677123.03.2006
11ЈорданкаБошкова 02677203.12.2008
12ЛијаНаумчева 02677619.10.2007
13МаријаКамчева 02938006.02.2007
14ИванаКамчева 02945116.11.2007
15СимонаДимкова 02945012.03.2007
16ВасилијаДренкова 02900306.01.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СашкоАтанасовПомошник тренер
2ФилипАтанасовПомошник тренер
3НиколаЗлатевТренер
4МетодијКаровскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ