Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Трокал

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛилеМиткова 02166303.06.2004
2КатеринаСтепанова 02352315.12.2004
3МаријаКоцева 02492121.09.2004
4ЛаураЈовановска 02491926.09.2005
5ДијанаМишева 02641221.01.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ