Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Трокал

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛилеМиткова 02166303.06.2004
2КатеринаСтепанова 02352315.12.2004
3АнастасијаТодорова 02352216.02.2005
4ЉубицаБошкова 02351929.03.2005
5ВиолетаНиколова 02492023.01.2006
6МаријаКоцева 02492121.09.2004
7ЕленаАтанасова 02491826.01.2005
8АлександраЕленова 02820624.03.2006
9ДијанаМишева 02641221.01.2006
10СпасијаДинева 02641115.04.2006
11МаријаСтојкова 02655123.08.2006
12ДраганаСтепанова 02677302.11.2006
13БранкицаМегленова 02677717.03.2008
14НиколинкаГлигорова 02677123.03.2006
15ВасилијаДренкова 02900306.01.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СашкоАтанасовПомошник тренер
2ФилипАтанасовПомошник тренер
3НиколаЗлатевТренер
4МетодијКаровскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ