Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Феникс 2010

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанМицевски 02542127.04.2008
2ЛукаБојоски 02541430.11.2008
3АнастасСтојчески 02540721.07.2008
4МаксимИвановски 02540631.01.2008
5ЉупчоГеоргиевски 02540312.10.2008
6ДимитарСтојковиќ 02570918.04.2008
7ЃорѓиЦветковски 02936428.05.2008
8БорјанЗдравковски 02664610.04.2009
9КристијанЦветковски 02704206.01.2008
10БатоПетрески 02703925.12.2008
11БлагојаСтојановски 02704126.12.2008
12МаринНиколовски 02724506.10.2008
13СтивенБожиновски 02963112.01.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќСлужбен претставник
2ОнурДикаЛекар
3БојанаПетрескаФизиотерапевт
4ДејанРистовскиПомошник тренер
5ЗлаткоРистовскиПомошник тренер
6ДамјанСаздовТренер
7ДејанСрбиновскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ