Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Феникс 2010

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоСтефановски 02935109.02.2006
2КарлоДимевски 02820421.08.2006
3ДимитријаПетровски 02266321.08.2006
4СтефанСтојковиќ 02786619.03.2006
5ГоцеМилошевски 02527810.02.2006
6ТарикЗуковиќ 02528023.04.2006
7ДамјанМицевски 02542127.04.2008
8АндрејСтојановски 02936813.02.2006
9АмарГрбовиќ 02836725.06.2006
10АрминБалота 02935231.05.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќСлужбен претставник
2ОнурДикаЛекар
3МартинМојсовскиТехнички раководител
4БојанаПетрескаФизиотерапевт
5ДејанРистовскиПомошник тренер
6ДамјанСаздовПомошник тренер
7ДејанСрбиновскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ