Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Феникс 2010 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДавидНешиќ 02268107.12.2007
2ЛукаШуменковски 02825123.04.2007
3ТарикОсман 02714417.03.2007
4ЈованГеоргиевски 02541829.03.2007
5ВедранАнгеловски 02541731.12.2007
6ЈосипТрипуновски 02541505.08.2007
7МаксимЈовановиќ 02541204.06.2007
8МатејЈовановиќ 02540904.06.2007
9ЃорѓиЦветковски 02936428.05.2008
10ЛукаАнтиќ 02682926.02.2007
11ЛеонидАндонов 02694328.11.2007
12ДариоНајдески 02935331.12.2007
13ПетарАнгеловски 02977601.08.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќСлужбен претставник
2ОнурДикаЛекар
3МартинМојсовскиТехнички раководител
4БојанаПетрескаФизиотерапевт
5ДејанРистовскиПомошник тренер
6ДамјанСаздовПомошник тренер
7ДејанСрбиновскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ