Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Феникс 2010

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаДејаноски 02714118.06.2005
2ТеодорГудев * Ролинг 0802936204.10.2004
3ЈованЧурлинов 02408216.12.2005
4МаркоЗдравковиќ 02570517.01.2004
5НиколаСоломанов 02105517.03.2004
6МартинИнгилизовски 02111125.12.2004
7ДамјанТрифуновски 02935018.04.2005
8БорјанЈовановски 02112722.01.2005
9ЛукаКостиќ 02113301.06.2005
10ГеоргијТашев 02111609.01.2004
11ДаркоКрстевски 02570429.04.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќСлужбен претставник
2ОнурДикаЛекар
3МартинМојсовскиТехнички раководител
4БојанаПетрескаФизиотерапевт
5ДејанРистовскиПомошник тренер
6ДамјанСаздовТренер
7ДејанСрбиновскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ