Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Феникс 2010 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоСтефановски 02935109.02.2006
2КарлоДимевски 02820421.08.2006
3ДимитријаПетровски 02266321.08.2006
4ЛукаБаждаров 02790301.04.2005
5СтефанСтојковиќ 02786619.03.2006
6АлександарАјтов 02714307.06.2005
7ПетарЈанески 02527713.11.2005
8ГоцеМилошевски 02527810.02.2006
9АндрејСтојановски 02936813.02.2006
10ФилипДимитриевски 02820107.08.2005
11АмарГрбовиќ 02836725.06.2006
12АрминБалота 02935231.05.2006
13НенадПетров 02936908.10.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќСлужбен претставник
2ОнурДикаЛекар
3МартинМојсовскиТехнички раководител
4БојанаПетрескаФизиотерапевт
5ДејанРистовскиПомошник тренер
6ЗлаткоРистовскиТренер
7ДамјанСаздовПомошник тренер
8ДејанСрбиновскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ