Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Плеј Оф

Феникс 2010

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарМукаетов 02789424.12.1987
2ЈоанБожиновски 02773219.04.2000
3ТеонБогатиновски 01936704.01.2003
4ДејанСрбиновски 02788303.02.1997
5МаркоОгњановски 02773422.09.1994
6ХристијанНиколовски 02544426.04.2003
7ТеонСтанковски 02773615.05.1996
8МиланДимитриески 02773725.09.1994
9НиколаКацарски 02773507.11.2001
10АмарХот 02092617.08.2003
11МартинХристов 02100724.09.2003
12ЕлвисХот 02773829.01.1998
13ЛукаБаждаров 02790301.04.2005
14СтефанСтојковиќ 02786619.03.2006
15АндрејМитревски * ТФТ Скопје02728817.09.2003
16МаринПетков * Вардар02286320.02.2003
17ДамјанЃорѓиевски * ТФТ Скопје02653610.07.2000
18АндрејАндоноски * МЗТ Скопје Уни Банка02747602.04.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќТренер
2МартинМојсовскиСлужбен претставник
3ИлеНиколовскиЛекар
4ЗлаткоРистовскиСлужбен претставник
5ДамјанСаздовПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ