Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Феникс 2010

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДавидНешиќ 02268107.12.2007
2ДоријанИвановски 02713931.08.2007
3ЛукаШуменковски 02825123.04.2007
4ТарикОсман 02714417.03.2007
5ЈосипТрипуновски 02541505.08.2007
6МаксимЈовановиќ 02541204.06.2007
7МатејЈовановиќ 02540904.06.2007
8ЛукаАнтиќ 02682926.02.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗлаткоРистовскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ