Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Феникс 2010

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КарлоДимевски 02820421.08.2006
2ДимитријаПетровски 02266321.08.2006
3ДавидНешиќ 02268107.12.2007
4ДоријанИвановски 02713931.08.2007
5СтефанСтојковиќ 02786619.03.2006
6ЛукаШуменковски 02825123.04.2007
7ТарикОсман 02714417.03.2007
8ГоцеМилошевски 02527810.02.2006
9ТарикЗуковиќ 02528023.04.2006
10ЈосипТрипуновски 02541505.08.2007
11МаксимЈовановиќ 02541204.06.2007
12МатејЈовановиќ 02540904.06.2007
13ЛукаАнтиќ 02682926.02.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќТренер
2МартинМојсовскиСлужбен претставник
3ЗлаткоРистовскиСлужбен претставник
4ДамјанСаздовПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ