Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Феникс 2010

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаДејаноски 02714118.06.2005
2ЈованЧурлинов 02408216.12.2005
3ГрегоријЈакимовски 02527423.09.2005
4БорјанЈовановски 02112722.01.2005
5КузманРистески 02113210.02.2005
6ЛукаКостиќ 02113301.06.2005
7КарлоДимевски 02820421.08.2006
8ДимитријаПетровски 02266321.08.2006
9СтефанСтојковиќ 02786619.03.2006
10МаркоЦветковски 02714212.08.2005
11АлександарАјтов 02714307.06.2005
12ПетарЈанески 02527713.11.2005
13ГоцеМилошевски 02527810.02.2006
14ТарикЗуковиќ 02528023.04.2006
15ФилипДимитриевски 02820107.08.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДенисДервишевиќПомошник тренер
2МартинМојсовскиСлужбен претставник
3ЗлаткоРистовскиСлужбен претставник
4ДамјанСаздовТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ