Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Феникс 2010

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТеонБогатиновски 01936704.01.2003
2ЈованЧурлинов 02408216.12.2005
3МаркоЗдравковиќ 02570517.01.2004
4АмарХот 02092617.08.2003
5МартинХристов 02100724.09.2003
6ЛукаКостиќ 02113301.06.2005
7ДоријанИвановски 02713931.08.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ