Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Хераклеа

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанМицевски 02845631.07.1995
2ЃорѓиАнакиевски 02845920.03.1985
3МартинТрсунов 02845422.09.1999
4АнѓелЛазаревски 02845731.07.2000
5ГеоргиТрајковски 02735824.01.1997
6ВикторТрајковски 02735917.07.1999
7АдријанМарков 02736025.02.2002
8АрлиндМахмуди * Албес02736119.04.2002
9МихаилМитровски 02884424.07.2003
10РаткоРизоски 02845826.10.1999
11ДимитарТрпески 02845320.08.2003
12МихаилТрајковски 02845521.11.2002
13СтефанБојаџиев 02915514.09.2003
14МаркоСпасовски * МЗТ Скопје Аеродром ад02862201.08.2003
15НиколаГруевски * Навико Академија ФМП02775327.06.2002
16НиколаВасилевски * МЗТ Скопје Уни Банка02871903.08.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирБлажиќЛекар
2ВладимирНиколовскиТехнички раководител
3НиколаНиколовскиСлужбен претставник
4ЗоранПетковскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ