Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Запад

Хераклеа

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанМицевски 02604631.07.1995
2ВладимирНиколовски 02586403.04.1995
3МартинРистевски 02785921.02.1996
4ЃорѓиАнакиевски 02670820.03.1985
5ГораздПечалев 02565425.08.1997
6ГеоргиТрајковски 02735824.01.1997
7БорчеМитревски 02762730.11.1995
8ВикторТрајковски 02735917.07.1999
9АдријанМарков 02736025.02.2002
10АрлиндМахмуди 02736119.04.2002
11НиколаПопов 02736229.01.2002
12МихаилТрајковски 02736321.11.2002
13ИлчеБеделковски 02586529.05.1990
14НиколаГруевски * Академија ФМП02775327.06.2002
15НиколаВасилевски * МЗТ Скопје Аеродром ад02603103.08.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирБлажиќЛекар
2НиколаНиколовскиСлужбен претставник
3ЗоранПетковскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ