Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Црн Дрим Грин мобиле

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВојчеЛефкоски 02784608.03.1991
2АнгелМартиноски * ГКК Охрид02654307.06.2001
3ДамјанМиса 02782518.04.2000
4ДраганУзуноски 02785223.09.1997
5ЈованЃоровиќ 02196426.10.2005
6МухамедЌамиловски 02215710.11.2005
7АндрејНастовски * Шкупи02754523.08.2000
8ХристијанРадически 02507011.01.1999
9ГабриелКоскоски 02754610.11.1998
10АртШабани 02508313.05.2006
11ЕрнесЦаноски 02653724.09.2001

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КардосоЖао Марчело02761428.08.2000
2СветозарСтаменковиќ02812228.10.1990
3АлександарСоколовиќ02832108.07.1993
4МладенПантиќ02832031.07.1982
5МилошГрубор02831913.01.1991

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1РистеЈоноскиТехнички раководител
2ЃорѓиВешоскиФизиотерапевт
3ДраганЌелешоскиПомошник тренер
4ФончеСтојаноскиСлужбен претставник
5ЈованТрпеноскиЛекар
6КостаХиохиФизиотерапевт
7ПетарЧочороскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ