Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Црн Дрим Грин мобиле

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛазарЃиновски 02276622.07.2007
2СпасеПешиноски 02342929.10.2008
3МатијаЃоровиќ 02343012.05.2008
4ПетарБојчиновски 02343115.01.2008
5ДариоСтојанчески 02343208.07.2007
6ЛукаПавлески 02343507.07.2007
7ТомиМатовски 02343618.09.2007
8ФилипКостески 02550015.08.2008
9ГорастШиковски 02549911.05.2008
10МатеоМачоски 02549811.06.2008
11БогољубПопоски 02550109.03.2006
12ЕмреЦицо 02654710.05.2007
13ФилипАнтонијевиќ 02654916.02.2007
14АнастасЈоноски 02710311.12.2007
15МаркоДонески 02810216.04.2007
16ЕрблинХани 02810304.11.2007
17АнгелКленковски 02810404.02.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ