Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Црн Дрим Грин мобиле

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЉушоМерт 02215812.06.2006
2ДаркоТрифуноски 02276429.11.2006
3ЛазарЃиновски 02276622.07.2007
4МатијаЃоровиќ 02343012.05.2008
5ЛукаПавлески 02343507.07.2007
6ТомиМатовски 02343618.09.2007
7АнтониоШулески 02343723.07.2006
8ЛинкестХајдари 02410205.01.2006
9ЕфеДуница 02654523.09.2006
10ЕмреЦицо 02654710.05.2007
11ФилипАнтонијевиќ 02654916.02.2007
12ШебритЖаку 02710604.01.2006
13АрдаПашо 02710405.06.2006
14ЕнкељХани 02710524.02.2006
15АнастасЈоноски 02710311.12.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ