Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Црн Дрим Грин мобиле

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СергејМаркоски 02196305.07.2005
2ХаралампиеЧочороски 02196129.09.2005
3МаркоПаноски 02215916.03.2005
4ЉушоМерт 02215812.06.2006
5МухамедЌамиловски 02215710.11.2005
6БојанЧадоку 02276520.06.2005
7ДаркоТрифуноски 02276429.11.2006
8ТомеКотевски 02277122.08.2005
9АнтониоШулески 02343723.07.2006
10ГоранПеткоски 02343813.03.2006
11ЛинкестХајдари 02410205.01.2006
12ЕфеДуница 02654523.09.2006
13АртШабани 02508313.05.2006
14ШебритЖаку 02710604.01.2006
15АрдаПашо 02710405.06.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ