Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Црн Дрим Грин мобиле

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИмерДрбач 02196209.01.2005
2ЈованЃоровиќ 02196426.10.2005
3ЃорѓиМилески 02196502.02.2004
4ХаралампиеЧочороски 02196129.09.2005
5МаркоПаноски 02215916.03.2005
6МухамедЌамиловски 02215710.11.2005
7АрјанЌамиловски 02215618.11.2003
8ВладимирГолабоски 02215427.10.2003
9СтефанПетрески 02215218.08.2004
10БојанЧадоку 02276520.06.2005
11ТомеКотевски 02277122.08.2005
12ОливерСтолиќ 02342807.08.2004
13АртШабани 02508313.05.2006
14ЉупчоТопузоски 01784013.03.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1РистеЈоноскиТехнички раководител
2ДраганЌелешоскиПомошник тренер
3ДаркоЛубиноскиСлужбен претставник
4ЈованТрпеноскиЛекар
5КостаХиохиФизиотерапевт
6ДелфинаХиохиФизиотерапевт
7ПетарЧочороскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ