Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Црн Дрим 007

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатијаЃоровиќ 02343012.05.2008
2ПетарБојчиновски 02343115.01.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ