Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Црн Дрим 007

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЉушоМерт 02215812.06.2006
2ДаркоТрифуноски 02276429.11.2006
3ЛазарЃиновски 02276622.07.2007
4МатијаЃоровиќ 02343012.05.2008
5ПетарБојчиновски 02343115.01.2008
6ЛукаПавлески 02343507.07.2007
7ТомиМатовски 02343618.09.2007
8АнтониоШулески 02343723.07.2006
9ЕфеДуница 02654523.09.2006
10АртШабани 02508313.05.2006
11ФилипАнтонијевиќ 02654916.02.2007
12АрдаПашо 02710405.06.2006
13АнастасЈоноски 02710311.12.2007
14ЕрблинХани 02810304.11.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ