Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Црн Дрим 007

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈованЃоровиќ 02894326.10.2005
2ЃорѓиМилески 02893902.02.2004
3МухамедЌамиловски * КК Дибра Егалс02894110.11.2005
4СтефанПетрески 02893718.08.2004
5БојанЧадоку 02276520.06.2005
6ДаркоТрифуноски 02276429.11.2006
7ТомеКотевски 02277122.08.2005
8ЕфеДуница 02654523.09.2006
9АртШабани 02508313.05.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ