Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Црн Дрим 007

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаркоБашоски 02508022.02.1995
2АнгелМартиноски 02654307.06.2001
3ДраганУзуноски 02893823.09.1997
4ЈованЃоровиќ 02894326.10.2005
5ЃорѓиМилески 02893902.02.2004
6МухамедЌамиловски 02894110.11.2005
7АрјанЌамиловски 02894218.11.2003
8СтефанПетрески 02893718.08.2004
9БојанЧадоку 02276520.06.2005
10ТомеКотевски 02277122.08.2005
11ПетарТопалоски 02342504.10.1994
12ДимитарНедељковиќ 02342412.07.1994
13АртШабани 02508313.05.2006
14ЕрнесЦаноски 02653724.09.2001
15ЉупчоТопузоски 02894013.03.2003
16КарлоБлажевски * МЗТ Скопје Уни Банка02879708.07.2003
17ПаолоБлажевски * МЗТ Скопје Уни Банка02879808.07.2003
18ВасилијеСерафимоски * Гостивар ад02879202.09.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганЌелешоскиТехнички раководител
2ПетарЧочороскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ