Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Црн Дрим

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихајлоАрсоски 02754221.09.1995
2МартинРистевски 02754321.02.1996
3АнгелМартиноски 02654307.06.2001
4АндрејаДеолски 02754116.02.2000
5АндрејаАтанасов 02754418.11.1997
6ПетарБојовски 02654225.02.1993
7АндрејНастовски 02754523.08.2000
8ХристијанРадически 02507011.01.1999
9ГабриелКоскоски 02754610.11.1998
10ЕрнесЦаноски 02653724.09.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ