Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НдеримНагавци 02767016.06.1995
2МартинРистевски 02885321.02.1996
3ЕлесаКамбери 02885625.08.2000
4АрбинРушити 02886118.06.2001
5ДиједонСинани 02894625.07.2005
6МухамедТачи 02888710.05.2003
7ЕмирханКаин 02766411.09.2002
8ПлатинЏеладини 02885915.10.2000
9ОливерТасков 02885408.05.1997
10ХристијанРистов 02885826.09.1987
11МаркоДујковиќ 02885714.02.1992
12ЖивкоМанасиевски 02886029.05.1991
13ФатјонРеџа 02775130.01.2001
14ЈуледРамани 02427503.07.2004
15ЕнсарАбдула 02885521.10.2003
16ГентЈакупи 02673301.07.2005
17АмарСинани 02822304.11.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КадриБелулиСлужбен претставник
2ДритонБушиТехнички раководител
3МухамедБушиСлужбен претставник
4ЈусуфКамбериСлужбен претставник
5ЕдонаКасапиЛекар
6МустафаЛиварекаСлужбен претставник
7НдеримНагавциПомошник тренер
8ЕрханРамаданТренер
9ИлмиСејфулиТехнички раководител
10ДинШехуФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ